Projektmageri i Tingbjerg

Det er al ære værd, at man gerne vil bruge penge og ressourcer på Tingbjerg. Alene rygtet i sig selv er en omkostning for beboere i Tingbjerg, kommunen og dens borgere

Derfor er det forstemmende, når det reduceres til farvede lygter, lysende bænke og et boldbur.

null

Det er spild af penge og kontrakproduktivt at bruge penge på skaterramper på en strøggade. Slet ikke foran et påtænkt lægehus. Og overdækkede drankerbænke

Der er to grundlæggende problemer i Tingbjerg. Det ene er den sociale slagside i beboersammensætningen. Derfor er den første og vigtigste skridt at ændre denne. Man kunne jo tale om de almennyttige ejere af de mange afdelinger i Tingbjerg (KAB FSB har flere afdelinger). Måske skulle nogle af disse privatiseres og gøres til f.eks. andelsboliger og/eller ejerboliger. Derudover kunne bygningen af nye ejerlejligheder i området

Det andet store problem er trafik. Ligesom Mjølnerparken og området omkring Blågårdsplads og flere andre steder, så er Tingbjerg trafikalt afsondret. Der er ingen gennemkørsel; al biltrafik ledes væk og udenom. Dermed dør forretningslivet og stedet bliver en trafikal blindtarm og attraktiv.

Det bør undersøges om der f.eks. kan skabes en vejforbindelse til Mørkhøjvej, så der kommer trafik og liv igennem området. Det samme bør gøres ved Blågårds Plads og Mjølnerparken

Dette indlæg blev udgivet den af David Grolin Kristensen.